Studio Moss Haar & Meer

Studio Moss Haar & Meer is een Kapper gelegen aan Oliemolensingel 88 in Enschede.

Meer informatie over Studio Moss Haar & Meer in Enschede

Studio Moss is een moderne kapsalon met alle benodigde faciliteiten en een vakkundig team onder leiding van Anneloes. Bij Studio Moss kun je rekenen op topkwaliteit. De kapsalon is gevestigd in een intiem en sfeervol pand dichtbij het centrum van Enschede. Persoonlijke aandacht en advies staan centraal bij een bezoek aan de kapsalon. Samen met jou wordt het juiste model gecreëerd dat bij jouw persoonlijkheid past. Het team bestaat uit Anneloes, Nicol, Annika, Carmen, Sandy, Wendy, Odielle en Vera. Je kunt eenvoudig online een afspraak maken, maar bij het selecteren van meerdere behandelingen kan het voorkomen dat er geen beschikbaarheid wordt getoond. In dat geval kun je contact opnemen met de kapsalon voor hulp. Daarnaast kun je bij Studio Moss ook terecht voor de nieuwste haar- en verzorgingsproducten. Er zijn ook nieuwsberichten over de geboorte van Nicol's zoon Quint, nieuwe fotografie van het team en de studio, en de adres- en contactgegevens van Studio Moss.

Wil je weten wat Studio Moss Haar & Meer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Moss Haar & Meer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Moss Haar & Meer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Moss Haar & Meer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Studio Moss Haar & Meer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Moss Haar & Meer

Bezoekers bekeken ook