Studio Gooi - Marketing & Design

Studio Gooi - Marketing & Design is een Marketingconsultant gelegen aan De Regenboog 16 in Enschede.

Meer informatie over Studio Gooi - Marketing & Design in Enschede

Ik ontwerp kaarten voor allerlei gelegenheden, zoals geboortekaartjes en trouwkaarten. Ik pas de kaarten volledig aan jullie wensen aan, zodat jullie een kaart hebben die bij jullie past. Als jullie veel ideeën hebben of het juist niet eens kunnen worden, kan ik jullie helpen. Ik kan nieuwe tekeningen maken, ideeën van Pinterest omzetten naar een unieke kaart of jullie eigen ontwerp drukklaar maken. Neem contact met mij op en laat me weten wat jullie willen. Samen zorgen we voor een mooie herinnering aan een onvergetelijk moment. Ik heb een portfolio waarin je meer kaarten kunt bekijken. Elke kaart is anders en wordt speciaal voor jullie gemaakt. De prijzen zijn afhankelijk van jullie wensen en ik geef graag een prijsindicatie na het eerste gesprek. Een kaart laten ontwerpen kan al vanaf €2,50 per stuk. Er is altijd één gratis proefdruk en we kunnen meerdere correctieronden doen tot de kaart perfect is. Ik zoek ook bijpassende enveloppen bij jullie kaartje. Daarnaast wil ik graag mijn Lievebeesjes-collectie met jullie delen. Het is een collectie met kaartjes, een poster en een memoryspel. Ik ben er erg trots op en vind het geweldig om het met jullie te delen. De collectie bevat een memoryspel met 24 dierensetjes, poster van acht dieren uit de collectie en kaarten van alle dieren. De kaartjes kunnen per set van vijf, set met jungle- of.

Wil je weten wat Studio Gooi - Marketing & Design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Gooi - Marketing & Design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Gooi - Marketing & Design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Gooi - Marketing & Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Studio Gooi - Marketing & Design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Gooi – Marketing & Design

Bezoekers bekeken ook