Stichting Kenniscentrum Weerbaarheid

Stichting Kenniscentrum Weerbaarheid is een Trainingscentrum gelegen aan Van Limborchstraat 33 in Enschede.

Meer informatie over Stichting Kenniscentrum Weerbaarheid in Enschede

Kenniscentrum Weerbaarheid is een organisatie die zich richt op het leveren van een bijdrage aan de maatschappij op het gebied van veiligheid, weerbaarheid en zelfverdediging. Ze bieden het project 'Kom op voor jezelf!' aan en geven doorlopende trainingen in verschillende disciplines. Daarnaast geven ze workshops en advies op het gebied van weerbaarheid en zelfverdediging aan verschillende doelgroepen. Ze ondersteunen en ontwikkelen ook lokale, regionale en landelijke projecten. Op de website van Kenniscentrum Weerbaarheid is meer informatie te vinden over de organisatie en activiteiten. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen.

Wil je weten wat Stichting Kenniscentrum Weerbaarheid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Kenniscentrum Weerbaarheid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kenniscentrum Weerbaarheid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kenniscentrum Weerbaarheid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Stichting Kenniscentrum Weerbaarheid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Kenniscentrum Weerbaarheid

Bezoekers bekeken ook