Stichting "Judosport Oost"

Stichting "Judosport Oost" is een Judoclub gelegen aan De Reulver 120 in Enschede.

Meer informatie over Stichting "Judosport Oost" in Enschede

Judosport Oost is uitgeroepen tot Club van het Jaar 2021 in de gemeente Enschede. Ze bieden gratis proeflessen aan om geïnteresseerden kennis te laten maken met judo. Daarnaast organiseren ze een cursus Weerbaarheid voor kinderen vanaf 8 jaar in samenwerking met Tijssen Weerbaarheid. De coronamaatregelen worden langzaam versoepeld, waardoor er meer ruimte komt voor activiteiten. Er is ook informatie beschikbaar over het vanentoernooi op 5 december. Verder zijn er nog andere nieuwsberichten over onder andere Renée van Harselaar die zilver pakte op het WK en Jelle Snippe die goud won op het NK. Er zijn ook foto's beschikbaar van de clubdag in 2018.

Wil je weten wat Stichting "Judosport Oost" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting "Judosport Oost" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting "Judosport Oost"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting "Judosport Oost" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Stichting "Judosport Oost" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting “Judosport Oost”

Bezoekers bekeken ook