Stichting Inter-Actief Personal Computing

Stichting Inter-Actief Personal Computing is een Computerwinkel gelegen aan Drienerlolaan 5 Zilverling E105 in Enschede.

Meer informatie over Stichting Inter-Actief Personal Computing in Enschede

Na een lange periode van regelmatige lockdowns vanwege de corona pandemie zijn wij weer normaal open! Wij hanteren ook weer onze normale openingstijden van 12:45 tot 13:30. Bij ons kun je terecht voor contactinformatie zoals het telefoonnummer 053 489 3927 en informatie over de Stichting IAPC. Daarnaast zijn er ook algemene voorwaarden, statuten, huisregels, een privacybeleid en informatie over het inloggen voor de coöperanten te vinden op de website.

Wil je weten wat Stichting Inter-Actief Personal Computing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Inter-Actief Personal Computing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Inter-Actief Personal Computing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Inter-Actief Personal Computing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Stichting Inter-Actief Personal Computing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Inter-Actief Personal Computing

Bezoekers bekeken ook