Starballs Enschede

Starballs Enschede is een Bowlingbaan gelegen aan J J Van Deinselaan 28 in Enschede.

Meer informatie over Starballs Enschede in Enschede

Bij Starballs bowling Enschede, het bowling, pool en snookercentrum van Twente, vind je 10 hightech Qubica AMF bowlingbanen, 17 Full-Size 9-foot Olio pooltafels, 2 professionele Full-Size snookertafels, 1 billiard, 1 groot billiard en 5 complete dartbanen. Op de website van Starballs vind je alle informatie over prijzen, openingstijden en arrangementen. Het bowlingcentrum is gevestigd aan de JJ van Deinselaan 28, op de 1e verdieping van het Starworld pand op het "Diekman terrein". Kom snel langs in dit gezellige Bowling, Pool en Snookercentrum en bel voor meer informatie naar 053 434 00 00.

Wil je weten wat Starballs Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Starballs Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Starballs Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Starballs Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Starballs Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Starballs Enschede

Bezoekers bekeken ook