STAPcoaching

STAPcoaching is een Personal trainer gelegen aan Ypelobrink 169 in Enschede.

Meer informatie over STAPcoaching in Enschede

Bij STAPcoaching kun je terecht voor wandel- en coachingspaden die speciaal zijn afgestemd op jou als individu, coach, team of stel. De cursussen en trainingen zijn interactief en bieden persoonlijke begeleiding. Of je nu freelancer, medewerker of particulier bent, de trainingen zijn bedoeld voor iedereen die contact wil maken, ook met zichzelf. Wandelen heeft unieke voordelen voor inzicht, zelfontplooiing en persoonlijke groei, maar met de online trainingen leer je ook veel. STAPcoaching biedt zowel online cursussen als live workshops en evenementen in Enschede. Je kunt zelfs deelnemen aan online studiegroepen en ontvangt maandelijkse tips en updates over wandelen, coaching, events en cursussen. Daarnaast is wandelcoaching een krachtige vorm van coaching die zelfs EMDR kan vervangen. Loop dus zorgenvrij met STAPcoaching!

Wil je weten wat STAPcoaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van STAPcoaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij STAPcoaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je STAPcoaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar STAPcoaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. STAPcoaching

Bezoekers bekeken ook