Squash Citadel

Squash Citadel is een Squashbaan gelegen aan Olympialaan 75 in Enschede.

Meer informatie over Squash Citadel in Enschede

Nu is er een aanbieding voor een squash jaarabonnement voor slechts € 28,95 per maand, zonder inschrijfgeld maar met een gratis squashles. Squash Citadel in Enschede heeft 10 banen en voldoende parkeergelegenheid, en heeft ook een gezellige bar waar je na kunt borrelen. Je kunt al een squashbaan huren vanaf € 9,95. Daarnaast bieden ze verschillende tarieven en abonnementen aan, zoals een proefabonnement van 2 maanden onbeperkt squashen inclusief cardio-fitness voor € 89,95, en een dagabonnement voor € 27,95 per persoon per maand. Squash is een ideale sport voor een breed publiek, beginners kunnen direct meespelen en het is niet leeftijdsgebonden. De openingstijden van Squash Citadel zijn van maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 23.00 uur, op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, en op zondag zijn ze gesloten. Voor reserveringen kan er gebeld worden naar 053-43 44 001.

Wil je weten wat Squash Citadel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Squash Citadel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Squash Citadel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Squash Citadel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Squash Citadel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Squash Citadel

Bezoekers bekeken ook