Sprakel ijs&zo

Sprakel ijs&zo is een Sundaerestaurant gelegen aan Dorpsstraat 137 in Enschede.

Meer informatie over Sprakel ijs&zo in Enschede

Sprakel in Lonneker is een trefpunt in het hart van Twente dat 7 dagen per week geopend is vanaf 9.00 uur. Het is een gezellige plek voor ontmoetingen, vergaderingen en activiteiten. Op de website kun je de mogelijkheden bekijken voor vers bereide gerechten zoals ontbijt, lunch, diner en ijs. Daarnaast worden er verschillende evenementen georganiseerd, zoals een kerstborrel, een kerstwandeling, een bokbierwandeling, pubquiz en er zijn wandel- en fietsroutes beschikbaar. Het adres van Sprakel is Dorpsstraat 1377524 CH Lonneker. Op de website kun je ook producten kopen, maar op dit moment is de winkelwagen leeg. Je kunt de beschikbare producten bekijken en iets kopen in de winkel. Als je een account hebt, kun je inloggen. Als je geen account hebt, kun je je gratis registreren. Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je een nieuwe aanvragen via e-mail.

Wil je weten wat Sprakel ijs&zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sprakel ijs&zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sprakel ijs&zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sprakel ijs&zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Sprakel ijs&zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sprakel ijs&zo

Bezoekers bekeken ook