Sporten bij Daan

Sporten bij Daan is een Personal trainer gelegen aan Willem Cornelis Schoutenstraat 47 in Enschede.

Meer informatie over Sporten bij Daan in Enschede

Sporten bij Daan is een bedrijf dat zich richt op een gezonde, actieve leefstijl. Ze bieden verschillende trainingsmogelijkheden aan, zoals smallgroup training, personal training en bootcamps. Deze trainingen zijn niet alleen voor individuen, maar ook voor gezinnen, bedrijven en groepen. Het doel is om sporten weer leuk te maken en iedereen op een leuke en uitdagende manier fit te laten worden. Ze bieden ook teambuildingssessies aan. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail en ze zijn gevestigd in Enschede. Wil je starten met sporten? Neem dan vandaag nog contact op met Sporten bij Daan.

Wil je weten wat Sporten bij Daan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sporten bij Daan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sporten bij Daan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporten bij Daan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Sporten bij Daan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sporten bij Daan

Bezoekers bekeken ook