SportCity Enschede Boulevard

SportCity Enschede Boulevard is een Sportschool gelegen aan Boulevard 1945 372a in Enschede.

Meer informatie over SportCity Enschede Boulevard in Enschede

Bij SportCity Enschede, gevestigd aan de Boulevard 1945 372a in het Centrum, ben je altijd welkom. Of je nu op zoek bent naar gezelligheid, een duidelijk doel voor ogen hebt of gewoon af en toe wilt bewegen, bij SportCity helpen ze je graag. Ze bieden groepslessen aan, zoals yoga, boksen en pilates, waar je vrijblijvend aan kunt deelnemen. De club is geopend van maandag tot en met zondag, met ruime openingstijden. Daarnaast zijn er ook diverse voorzieningen aanwezig, zoals kleedkamers, gratis douches en airconditioning. Je kunt lid worden van SportCity Enschede voor €24,99 per 4 weken. Mocht je liever in meerdere clubs sporten, dan is het City Plus-lidmaatschap een optie voor €27,99. SportCity heeft in totaal 110 clubs in Nederland, dus er is altijd wel een club in jouw omgeving te vinden.

Wil je weten wat SportCity Enschede Boulevard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SportCity Enschede Boulevard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SportCity Enschede Boulevard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportCity Enschede Boulevard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar SportCity Enschede Boulevard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SportCity Enschede Boulevard

Bezoekers bekeken ook