Sportcentrum

Sportcentrum is een Sportcomplex gelegen aan De Hems 20 in Enschede.

Meer informatie over Sportcentrum in Enschede

De Universiteit Twente verwelkomt en omarmt een diversiteit aan sporten en heeft momenteel bijna veertig verschillende sportclubs. Er is een grote variëteit aan sporten om uit te kiezen, zoals muurklimmen, survival, voetbal en waterpolo. Zowel leden van een sportclub als individuele atleten kunnen gebruik maken van de vele sportvelden op de campus. Voor individuele sporters is er een fitnesscentrum met veel opties en een binnen- en buitenzwembad. Er worden ook verschillende groepslessen en cursussen aangeboden. Daarnaast is het mogelijk voor kinderen om zwemlessen te volgen bij onze UT zwemschool. Het Sportcentrum heeft verschillende sportzalen, een grote sportschool, een dojo en een binnenbad. Op de campus is er ook een hardloopbaan, een buitenzwembad verwarmd door zonne-energie, verschillende sportvelden en zelfs een buitenklimwand. Naast de campus, naast het Twentekanaal, is er een watersportcomplex waar je kunt roeien, zeilen of kanoën. Het Sportcentrum is geopend op alle dagen van de week en er is voldoende tijd om te sporten. Voor specifieke vragen kun je altijd terecht bij onze Servicedesk.

Wil je weten wat Sportcentrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcentrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Sportcentrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcentrum

Bezoekers bekeken ook