Sportcentrum Enschede

Sportcentrum Enschede is een Sportschool gelegen aan De Reulver 30 in Enschede.

Meer informatie over Sportcentrum Enschede in Enschede

Sportcentrum Enschede is een gezellige en huiselijke sportschool met diverse groepslessen, waaronder bodypump, buikspier kwartier en streetdance. De vestiging biedt persoonlijke begeleiding, luxe douches, sauna en gratis gebruik van een kluisje. Daarnaast kan er optioneel een sportmassage bijgeboekt worden. Er is een gezellige lounge area waar je een kop koffie of shake kunt nuttigen. De sportschool nodigt iedereen uit om het fitnesscentrum vrijblijvend uit te proberen. Klanten vertellen positieve verhalen over de smallgrouptrainingen en het verenigingsgevoel dat ze ervaren. Ook zijn er speciale trainingen voor senioren, waarbij de oefeningen aangepast zijn aan het niveau van de deelnemers. Het sportcentrum zorgt voor hernieuwde energie en motivatie.

Wil je weten wat Sportcentrum Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcentrum Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcentrum Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Sportcentrum Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcentrum Enschede

Bezoekers bekeken ook