Sport- en IJsvereniging Enschede

Sport- en IJsvereniging Enschede is een Schaatsbaan gelegen aan Marie de Roodelaan 19 in Enschede.

Meer informatie over Sport- en IJsvereniging Enschede in Enschede

Welkom bij SIJE, de Sport- en IJsvereniging Enschede. Bij SIJE kun je op alle niveaus en voor alle leeftijden schaatsen, skeeleren en wielrennen. Als je een keer wilt meedoen met een training, klik dan op de banner en volg de instructies. Je bent meer dan welkom! Maar pas op, als je eenmaal kennis hebt gemaakt met het ijs, de wind langs je gezicht en de schoonheid van de beweging, dan ben je voorgoed verkocht. Dus zeg niet dat we je niet hebben gewaarschuwd. Zowel volwassenen als kinderen kunnen vrijblijvend een keer meetrainen om te kijken of het iets voor hen is. Voor kinderen tot 12 jaar zijn er schaatsen en helmen beschikbaar, volwassenen moeten hun eigen schaatsen regelen of een setje huren. Je kunt mailen naar proeflessen@sije.nl. Verder worden er in de tekst nog evenementen genoemd, zoals het behoud van de IJsbaan Twente en de SIJE skeelertijdrit in 2023. Daarnaast kun je SIJE volgen op sociale media. Het adres van de vereniging is Colosseum 9, 7521 PT Enschede.

Wil je weten wat Sport- en IJsvereniging Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport- en IJsvereniging Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport- en IJsvereniging Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport- en IJsvereniging Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Sport- en IJsvereniging Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport- en IJsvereniging Enschede

Bezoekers bekeken ook