sport en fit

sport en fit is een Sportcomplex gelegen aan Berriehoek 83 in Enschede.

Meer informatie over sport en fit in Enschede

Bij Sport en Fit kunt u uw persoonlijke doelstellingen bereiken met behulp van professionele begeleiding. De gediplomeerde trainers van Sport en Fit zorgen ervoor dat u het maximale uit uzelf haalt en zich fit en zelfverzekerd voelt. Of u nu meer uithoudingsvermogen, kracht, gewichtsverlies of stressvermindering wilt, Sport en Fit biedt trainingen die u motiveren om uw doelen te bereiken. Het traject begint met een grondige meting van uw huidige conditie en vorm, en uw vorderingen worden nauwlettend gevolgd. Samen met u wordt bepaald hoe vaak en waar de trainingen plaatsvinden. Bij Sport en Fit staat uw privacy ook hoog in het vaandel, en zij zorgen ervoor dat uw persoonsgegevens zorgvuldig worden behandeld volgens de geldende wet- en regelgeving. Neem voor meer informatie of vragen contact op met Sport en Fit via info@sportenfit.nl.

Wil je weten wat sport en fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van sport en fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij sport en fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je sport en fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar sport en fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. sport en fit

Bezoekers bekeken ook