Spice King India Enschede

Spice King India Enschede is een Indiaas restaurant gelegen aan Stadsgravenstraat 55 in Enschede.

Meer informatie over Spice King India Enschede in Enschede

Spice King is een Indiaas restaurant in Enschede, Nederland. Ze bieden een uitgebreid menu aan voor lunch en diner, zowel voor vegetariërs als niet-vegetariërs. Het restaurant gebruikt alleen Halal vlees en hun specialiteit is kip gekookt met verschillende groenten en authentieke Indiase kruiden, geserveerd met basmatirijst en naanbrood. Daarnaast hebben ze ook een selectie van brood, drankjes, rijst, desserts en SKH producten. Voor reserveringen kunnen mensen bellen of WhatsAppen naar het telefoonnummer 0685762230. Spice King is gevestigd aan de Stadsgravenstraat 55 in Enschede en is elke dag geopend van 17:00 tot 21:15 uur.

Wil je weten wat Spice King India Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spice King India Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spice King India Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spice King India Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Spice King India Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Spice King India Enschede

Bezoekers bekeken ook