SON Coach en Trainer

SON Coach en Trainer is een Coach gelegen aan Colosseum 72b in Enschede.

Meer informatie over SON Coach en Trainer in Enschede

Onze lifestyleclub, SON Coach en Trainer, is gericht op beweging, fitheid en verbinding. We willen dat je je welkom voelt en dat je je goed voelt. We vragen niet alleen naar je pasje, maar ook hoe het met je gaat. We willen dat je precies weet waar je mee bezig bent. Daarnaast kijken we naar jou als individu en niet alleen naar schema's. We willen dat je veilig en vertrouwd fit kunt worden. Als een nieuw plan al je andere plannen in de war gooit, maken we samen kleine aanpassingen zodat alles goed past. We zijn niet van plan om steeds weer met nieuwe trainingsplannen te komen. We begrijpen dat je niet de hele dag in de sportschool wilt doorbrengen en dat je ook nog een leuk leven wilt hebben. We geloven dat je zelf al weet wat voor jou werkt en onze taak is om te kijken waarom het nog niet optimaal werkt. We willen dat je ervaart dat je weer fit kunt worden zonder extreme diëten en lange uren in de sportschool. We bieden verschillende diensten aan, zoals lifestyle coaching en personal group training. Als je geïnteresseerd bent, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen voor een kennismakingsgesprek of een gratis proefles.

Wil je weten wat SON Coach en Trainer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SON Coach en Trainer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SON Coach en Trainer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SON Coach en Trainer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar SON Coach en Trainer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SON Coach en Trainer

Bezoekers bekeken ook