Social Mining BV

Social Mining BV is een Softwarebedrijf gelegen aan Brouwerijstraat 1 in Enschede.

Meer informatie over Social Mining BV in Enschede

Onze AdWords experts maken gebruik van een slimme Robot die 24/7 werkt om Google AdWords campagnes te optimaliseren. Ze hebben dit al eerder gedaan voor verschillende webwinkels, zoals Google Shopping en Product Listing Ads. Google Shopping biedt webwinkels de mogelijkheid om advertenties te tonen in de Google zoekmachine, wat over het algemeen het hoogste rendement oplevert. Onze Robot kan verschillende optimalisaties uitvoeren binnen Google Shopping, zoals het optimaliseren van product feeds, biedingen, uitsluitingszoekwoorden en segmentatie op basis van merken, prijs en categorie. Daarnaast is het mogelijk om long-tail AdWords campagnes te automatiseren met feeds. Met XML feeds kunnen campagnes dagelijks up-to-date gehouden worden op basis van een data bron. Onze tools kunnen de feed voorbewerken, filteren, verrijken en combineren om een perfecte AdWords campagne in te richten. Verder worden nieuwe remarketing mogelijkheden binnen AdWords besproken, zoals Customer Match, RLSA (voor Google Shopping) en Dynamische Remarketing. Tot slot wordt er ingegaan op Weather Based Ads, waarbij de advertentie en het bod per klik aangepast kunnen worden op basis van het weer. Onze Robot heeft native plugins en extensies voor verschillende webshop platformen en zorgt ervoor dat wat u in AdWords adverteert altijd up-to-date is met wat in uw webshop staat. Onze specialisten en software focussen op verschillende deelgebieden van effectieve AdWords marketing voor webshops, zoals Google Shopping, RLSA, uitsluitingszoekwoorden, dynamische zoekadvertenties, Customer Match, bidmanagement, shopping cards voor YouTube, dynamische remark.

Wil je weten wat Social Mining BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Social Mining BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Social Mining BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Social Mining BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Social Mining BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Social Mining BV

Bezoekers bekeken ook