Snellers Fietsen

Snellers Fietsen is een Fietsenwinkel gelegen aan Haaksbergerstraat 122-124 in Enschede.

Meer informatie over Snellers Fietsen in Enschede

Bij Snellers, de fietsenwinkel van Oost-Nederland, kun je terecht voor een uitgebreide collectie fietsen. Ze hebben onder andere bekende merken zoals Gazelle, Batavus, Giant, Sparta en Merida op voorraad. Naast stadsfietsen zijn ze ook gespecialiseerd in e-bikes. Het bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en de laatste 10 jaar hebben ze zich vooral gericht op elektrische fietsen. Je kunt bij hen niet alleen een elektrische fiets kopen, maar ook terecht voor onderhoud en reparaties. De werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd door gecertificeerd personeel met merkkennis. Bij Snellers wordt je nieuwe fiets gratis geleverd, zowel als je hem via de webshop koopt als in de winkels. Je kunt zelfs je oude fiets inruilen. Ze bieden een goede service en hebben een groot assortiment tegen de beste prijzen. Klanten kunnen contact opnemen met de klantenservice voor vragen en advies, via telefoon, e-mail of Facebook. Snellers is ook actief op social media en heeft filialen in Deurningen, Enschede en Neuenhaus (Duitsland).

Wil je weten wat Snellers Fietsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snellers Fietsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snellers Fietsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snellers Fietsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Snellers Fietsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snellers Fietsen

Bezoekers bekeken ook