Snackbar "De Haven"

Snackbar "De Haven" is een Snackbar gelegen aan Handelskade Zuid 5 in Enschede.

Meer informatie over Snackbar "De Haven" in Enschede

Snackbar de haven heet de lezers welkom op hun website. Ze hebben een menukaart waar klanten naar kunnen scrollen om te bestellen. Klanten geven hen 5 sterren na 127 beoordelingen. Ze kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Bij elke bestede €10 spaart de klant 1 punt, en bij 5 punten krijgen ze €1 korting. Er is ook een app beschikbaar om sneller en eenvoudiger te bestellen. Er zijn een aantal populaire gerechten, zoals de Patat waterfiets en de Patat bakfiets. Daarna volgen er nog verschillende andere gerechten, zoals snacks, kipgerechten, burgers, menu's, uitsmijters, sauzen, milkshakes en drankjes. Er is ook een afhaalmogelijkheid. Het adres is bekend, en er zijn openingstijden en bezorgtijden. Klanten kunnen online bestellen via Sitedish.

Wil je weten wat Snackbar "De Haven" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackbar "De Haven" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackbar "De Haven"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackbar "De Haven" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Snackbar "De Haven" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackbar “De Haven”

Bezoekers bekeken ook