Snackbar Cafetaria de Posten

Snackbar Cafetaria de Posten is een Cafetaria gelegen aan De Posten 157-159 in Enschede.

Meer informatie over Snackbar Cafetaria de Posten in Enschede

Cafetaria de Posten in Enschede biedt online bestellingen aan. Ze hebben een menu met verschillende gerechten en drankjes. Klanten geven hen 5 sterren na 1661 beoordelingen. Er is ook een nieuwsbrief waarop je je kunt abonneren voor kortingen en acties. Afhalen is goedkoper dan bezorgen. Bij elke besteding van €5,00 spaar je punten, bij 20 punten krijg je 10% korting. Er is ook een app beschikbaar waarmee je sneller en eenvoudiger kunt bestellen. Verder is er een speciale aanbieding op dinsdag en woensdag voor afhalen. Ze hebben een uitgebreid assortiment frisdranken, milkshakes, slush, broodjes, patat, snacks, sauzen, menu's en kindermenu's. Ze hebben ook vegetarische opties. Daarnaast zijn er verschillende buckets en deals beschikbaar.

Wil je weten wat Snackbar Cafetaria de Posten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackbar Cafetaria de Posten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackbar Cafetaria de Posten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackbar Cafetaria de Posten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Snackbar Cafetaria de Posten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackbar Cafetaria de Posten

Bezoekers bekeken ook