Slagerij Nijboer

Slagerij Nijboer is een Slagerij gelegen aan Lipperkerkstraat 111 in Enschede.

Meer informatie over Slagerij Nijboer in Enschede

Onze slagerij biedt vers vlees van hoge kwaliteit en barbecueschotels aan. Al het rund-, varkens- en lamsvlees is afkomstig van onze eigen boerderij en wordt traditioneel afgemest. Het rundvlees komt van vleesrassen van hoge kwaliteit, het varkensvlees alleen van vrouwelijke varkens en het lamsvlees is van lammeren jonger dan 6 maanden oud. Daarnaast hebben we ook kalfs- en kippenvlees in ons assortiment. Het kalfsvlees is van hoge kwaliteit en wordt op bestelling geleverd, terwijl het kippenvlees twee keer per week vers wordt geleverd en op kwaliteit wordt geselecteerd. Alle dieren worden stressvrij geslacht en vervolgens naar de winkel gebracht, waar het vlees wordt uitgebeend en klaargemaakt voor de verkoop. Onze worstmakerij maakt 95% van alle worstsoorten en vleeswaren zelf, op ambachtelijke wijze en met een eigen smaak. We zijn geopend op verschillende dagen en hebben aangepaste openingstijden op woensdag en zaterdag. Let op: in verband met onze vakantie zijn we gesloten van woensdag 9 augustus tot maandag 21 augustus 2023. We wensen iedereen een fijne vakantie toe.

Wil je weten wat Slagerij Nijboer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Nijboer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Nijboer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Nijboer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Slagerij Nijboer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Nijboer

Bezoekers bekeken ook