Sjiek Enschede

Sjiek Enschede is een Kapper gelegen aan Deurningerstraat 242 in Enschede.

Meer informatie over Sjiek Enschede in Enschede

De Sjiek tegoedbonnen zijn supertof en zijn 1 jaar geldig na aankoopdatum. Bij aankoop ontvang je een bevestiging per e-mail en om een afspraak te maken kun je bellen naar het telefoonnummer. Kapsalon Sjiek Enschede bestaat uit 5 topstylisten met veel kennis en vakmanschap. Ze volgen de laatste trends, maar vinden het belangrijker dat de trend bij jou past. Ze geven eerlijk advies en zorgen dat je stralend de deur uitgaat. Ze bieden knip- en kleurbehandelingen voor iedereen en geven ook advies over productgebruik en styling. Daarnaast stellen ze hun medewerkers voor en vertellen ze over hun specialiteiten. De kapsalon is ook gespecialiseerd in Kevin Murphy producten. Deze producten zijn eco-vriendelijk en dierproefvrij. Ze bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn parabeen- en sulfaatvrij. De kapsalon heeft ook een lookbook met verschillende haartrends.

Wil je weten wat Sjiek Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sjiek Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sjiek Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sjiek Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Sjiek Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sjiek Enschede

Bezoekers bekeken ook