Sigmax

Sigmax is een IT-consultancy gelegen aan Capitool 13 in Enschede.

Meer informatie over Sigmax in Enschede

Sigmax is een ervaren bedrijf dat slimme software-oplossingen biedt voor professionals. Ze hebben 25+ jaar ervaring en zijn actief in 4 landen. Ze bieden verschillende software-oplossingen, zoals een digitaal platform voor handhaving en een online parkeervergunningssysteem, software-oplossingen voor serviceorganisaties en innovatieve technologische oplossingen voor het openbaar vervoer. Een voorbeeld van een klant is vervoersmaatschappij Arriva, waar ruim 250 boa's werken met de OVPocket software van Sigmax Public Transport. Ook Carglass heeft samengewerkt met Sigmax om de serviceplanning en werkbonnen te digitaliseren. Gemeente Alkmaar maakt gebruik van Sigmax om toegang tot het centrum van de stad te controleren. Sigmax heeft meer dan 360 klanten en heeft 150+ professionals in dienst. Ze zijn toegewijd aan het empoweren van professionals overal.

Wil je weten wat Sigmax verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sigmax of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sigmax? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sigmax het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Sigmax reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sigmax

Bezoekers bekeken ook