Shotokan Karate

Shotokan Karate is een Karateclub gelegen aan Valeriaanlaan 12 in Enschede.

Meer informatie over Shotokan Karate in Enschede

Shotokan Karate Nederland is een organisatie die traditioneel karate beoefent volgens de principes van Gichin Funakoshi en is aangesloten bij Shotokan Karate of America, geleid door Tsutomu Ohshima. Karate-do wordt gezien als een way of life en niet als een vechtsport voor agressievelingen. Door hard te trainen kun je jezelf zowel fysiek als mentaal ontwikkelen en een gezonde geest in een gezond lichaam krijgen. Karate kan worden omschreven als een gevechtskunst gebaseerd op verschillende technieken, zoals blokken, aanvallen, worpen en manipulaties van gewrichten. Mensen beginnen met karate om diverse redenen, zoals fysieke en mentale gezondheid en het leren van zelfverdedigingstechnieken. Als je karate wilt proberen, kun je vrijblijvend een gratis proefles nemen bij een van de dojo's in Den Haag, Enschede of Utrecht. Shotokan Karate Nederland wordt geleid door Stefan Krupers en is onderdeel van Shotokan Karate of America. Gichin Funakoshi wordt gezien als de grondlegger van het moderne karate en Tsutomu Ohshima is de oprichter en hoofdinstructeur van Shotokan Karate of America. Shotokan Karate Nederland organiseert naast reguliere trainingen ook speciale trainingen, seminars, demonstraties en uitjes, die vaak internationaal plaatsvinden.

Wil je weten wat Shotokan Karate verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shotokan Karate of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shotokan Karate? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shotokan Karate het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Shotokan Karate reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shotokan Karate

Bezoekers bekeken ook