Shivani's Surinaams Eethuis

Shivani's Surinaams Eethuis is een Surinaams restaurant gelegen aan Lipperkerkstraat 33 in Enschede.

Meer informatie over Shivani's Surinaams Eethuis in Enschede

Bij Shivani's kunt u terecht voor afhaal- en bezorgmaaltijden. Op de website kunt u het menu bekijken en direct bestellen. Klanten geven Shivani's een 5-sterren beoordeling na 952 beoordelingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van unieke kortingen en acties. Bestel via de website of app en ontvang een gratis drankje. Download de app voor Android en iOS om sneller en eenvoudiger te bestellen. Bekijk de populaire gerechten op de menukaart en bestel direct. Helaas is de website op dit moment gesloten. Op het menu vindt u onder andere roti gerechten, bami- en nasigerechten, rijstgerechten en belegde broodjes.

Wil je weten wat Shivani's Surinaams Eethuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shivani's Surinaams Eethuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shivani's Surinaams Eethuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shivani's Surinaams Eethuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Shivani's Surinaams Eethuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shivani’s Surinaams Eethuis

Bezoekers bekeken ook