SequriX

SequriX is een Softwarebedrijf gelegen aan Capitool 13 in Enschede.

Meer informatie over SequriX in Enschede

Ontdek SequriX, de alles-in-één oplossing voor beveiligingsbedrijven. Met SequriX worden alarmreacties, mobiele en on-site beveiligingsdiensten gedigitaliseerd. In het online backoffice-systeem beheer je alle informatie over klanten, locaties en contracten. Beveiligingsmedewerkers hebben een app waarmee ze eenvoudig kunnen reageren op alarmen, hun bevindingen kunnen registreren en toegang hebben tot alle juiste object- en taakinformatie. Daarnaast kun je met SequriX efficiënt shifts plannen, rapporten controleren en automatisch facturen genereren. Je kunt professionele aanpasbare rapporten en facturen naar je klanten sturen of hen 24/7 toegang geven tot een beveiligde klantenportal. Verschillende gebruikers prijzen SequriX voor de effectieve automatisering, tijdsbesparing op bedrijfsprocessen en verbeterde documentatie en traceerbaarheid in de on-site beveiliging. SequriX is gebruiksvriendelijk en biedt inzicht in de prestaties van het bedrijf. Met SequriX bespaar je tijd en geld.

Wil je weten wat SequriX verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SequriX of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SequriX? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SequriX het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar SequriX reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SequriX

Bezoekers bekeken ook