Sensazia All-in restaurant

Sensazia All-in restaurant is een Familierestaurant gelegen aan Colosseum 80 in Enschede.

Meer informatie over Sensazia All-in restaurant in Enschede

Restaurant Sensazia Enschede is een Chinees-Aziatisch kindvriendelijk familie thema- en entertainmentcomplex waar je kunt eten en midgetgolfen. Ze bieden een ruime menukeuze en een culinaire belevenis voor jong en oud. De tarieven variëren op basis van de dag en de duur van het verblijf, met speciale tarieven tijdens speciale dagen en kerstdagen. Kinderen hebben ook speciale tarieven. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag, met verschillende openingstijden. Het midgetgolfgedeelte heeft vergelijkbare openingstijden. De contactgegevens van Sensazia zijn te vinden op de website, samen met verschillende arrangementen die ze aanbieden. Privacy en voorwaarden worden ook vermeld op de website.

Wil je weten wat Sensazia All-in restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sensazia All-in restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sensazia All-in restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sensazia All-in restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Sensazia All-in restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sensazia All-in restaurant

Bezoekers bekeken ook