Schoonheidssalon Wo-Men

Schoonheidssalon Wo-Men is een Schoonheidssalon gelegen aan Draakstraat 3 in Enschede.

Meer informatie over Schoonheidssalon Wo-Men in Enschede

In de drukte van het dagelijks leven vergeten we vaak om voor onszelf te zorgen. Bij Schoonheids- en pedicuresalon Wo-Men kunt u even tijd nemen voor uzelf en genieten van een ontspannende behandeling. Ze bieden een breed scala aan gezichtsbehandelingen en massages, zoals de populaire Hotstone Massage. De behandelingen worden volledig afgestemd op uw huid en persoonlijke wensen, omdat persoonlijke aandacht een van hun belangrijkste uitgangspunten is. Naast gezichtsbehandelingen is de salon ook gespecialiseerd in voetverzorging. Ze begrijpen dat voeten dagelijks worden belast en bieden daarom algemene voetverzorging aan, evenals speciale behandelingen voor diabetici en reumapatiënten, die in sommige gevallen vergoed kunnen worden door de zorgverzekeraar. Eigenaresse Monique Veenstra is een ervaren schoonheidsspecialiste en pedicure. Ze hoopt u snel te mogen verwelkomen in haar salon.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Wo-Men verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Wo-Men of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Wo-Men? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Wo-Men het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Schoonheidssalon Wo-Men reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Wo-Men

Bezoekers bekeken ook