Schoonheidssalon Flow

Schoonheidssalon Flow is een Schoonheidssalon gelegen aan Doctor Benthemstraat 31 in Enschede.

Meer informatie over Schoonheidssalon Flow in Enschede

Salon Flow is de schoonheidssalon in het centrum van Enschede waar je terecht kunt voor professionele gezichts- en massagebehandelingen. Eigenaresse Karin Kerkwijk werkt alleen in de salon, waardoor je altijd persoonlijk benaderd wordt en er ruim de tijd voor je genomen wordt. De schoonheidsbehandelingen worden gegeven met natuurlijke en hoogwaardige producten van S.P.A en Piroche. S.P.A is een 100% natuurlijk product dat diep doordringt in de bloedbaan en zowel de symptomen als de oorzaak van huidproblemen aanpakt. Piroche heeft een basislijn en een Rosalpina lijn, geschikt voor de gevoelige huid. Bij Salon Flow krijgt elke klant persoonlijk advies en behandeling, en kunnen de producten voor thuisverzorging op maat gemengd worden. De salon is goed bereikbaar en een afspraak is zo gemaakt.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Flow verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Flow of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Flow? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Flow het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Schoonheidssalon Flow reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Flow

Bezoekers bekeken ook