Schoonheidssalon en Pedicure Le Printemps

Schoonheidssalon en Pedicure Le Printemps is een Schoonheidssalon gelegen aan Rondostraat 130 in Enschede.

Meer informatie over Schoonheidssalon en Pedicure Le Printemps in Enschede

Op de website van Le Printemps wordt aangekondigd dat er op dit moment geen nieuwe cliënten worden aangenomen. De prijzen voor 2023 zijn gepubliceerd en zullen ingaan op 1 januari 2023. Er worden ook vakantieperiodes aangekondigd, namelijk van 1 mei tot en met 5 mei 2023 en van 4 augustus tot en met 27 augustus 2023. Ondanks de cliëntenstop kunnen vaste cliënten nog steeds een afspraak maken. Le Printemps biedt verschillende behandelingen aan en streeft naar resultaat, zodat klanten nog dagen kunnen nagenieten. De openingstijden zijn uitsluitend op afspraak, maar de salon is wel bereikbaar voor de aanschaf van producten en cadeaubonnen. De website maakt gebruik van cookies, maar bepaalde inhoud kan alleen worden weergegeven als "Inhoud van derden" is ingeschakeld.

Wil je weten wat Schoonheidssalon en Pedicure Le Printemps verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon en Pedicure Le Printemps of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon en Pedicure Le Printemps? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon en Pedicure Le Printemps het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Schoonheidssalon en Pedicure Le Printemps reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon en Pedicure Le Printemps

Bezoekers bekeken ook