Schoonheidssalon en pedicure Ellis Trinks

Schoonheidssalon en pedicure Ellis Trinks is een Schoonheidssalon gelegen aan Nassaustraat 47 in Enschede.

Meer informatie over Schoonheidssalon en pedicure Ellis Trinks in Enschede

Mijn naam is Ellis Trinks en ik ben een schoonheidsspecialiste en pedicure in Enschede. Sinds 1996 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste en sinds 2013 ook als pedicure. Mijn salon bevindt zich in het centrum van Enschede, aan de Nassaustraat 47. Ik werk met het merk 'Medex Bio Cosmetics', een Nederlands topproduct dat niet getest is op dieren en geschikt is voor de gevoelige huid. Ik ben aangesloten bij ProVoet, de brancheorganisatie voor Pedicures, en werk volgens alle wettelijke eisen en branchenormen op het gebied van ARBO, milieu, hygiëne en de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Ik volg de ontwikkelingen in mijn vakgebied nauwgezet. U kunt altijd bij mij terecht voor een behandeling, waarbij ik al mijn aandacht zal besteden aan uw huid en voeten. Mijn doel is pas bereikt als u tevreden bent. Voor een afspraak kunt u contact met mij opnemen via telefoonnummer 0534775195 of mobiel telefoonnummer 0615333236.

Wil je weten wat Schoonheidssalon en pedicure Ellis Trinks verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon en pedicure Ellis Trinks of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon en pedicure Ellis Trinks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon en pedicure Ellis Trinks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Schoonheidssalon en pedicure Ellis Trinks reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon en pedicure Ellis Trinks

Bezoekers bekeken ook