Schoonheidssalon De Bedstee

Schoonheidssalon De Bedstee is een Schoonheidssalon gelegen aan Bleekweg 8 in Enschede.

Meer informatie over Schoonheidssalon De Bedstee in Enschede

Mijn naam is Sonja Kats-Zwart en ik ben de eigenaar van Schoonheidssalon de Bedstee. Sinds januari 1999 run ik deze salon met passie. De naam van de salon komt van de bedstede in mijn voormalige woonboerderij, wat warmte en geborgenheid uitstraalt, iets wat ik ook graag tijdens de behandelingen wil bieden. De salon richt zich op huidverbetering en huidverjonging met diverse behandelingen zoals Micro dermabrassie, Fruitzuren, IPL ontharing en Pedicure. Daarnaast bieden we ook relax- en wellnessbehandelingen aan. We hebben drie stoelen beschikbaar en ik nodig u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek. De openingstijden van de salon zijn op maandag en dinsdag van 08.30 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur. Op maandag- en dinsdagavond zijn we ook geopend van 18.30 uur tot 21.00 uur. Afwijkende openingstijden zijn mogelijk in overleg. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 22 56 15 56. De salon is gevestigd aan de Bleekweg 8 in Enschede.

Wil je weten wat Schoonheidssalon De Bedstee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon De Bedstee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon De Bedstee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon De Bedstee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Schoonheidssalon De Bedstee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon De Bedstee

Bezoekers bekeken ook