Schoonheidssalon Angelina

Schoonheidssalon Angelina is een Schoonheidssalon gelegen aan Samuel van der Puttestraat 5 in Enschede.

Meer informatie over Schoonheidssalon Angelina in Enschede

Angelina is een specialist in permanente make-up en erkend massage therapeute. Ze is in 2012 naar Nederland verhuisd en heeft besloten om een carrièreswitch te maken. Ze heeft intensieve studies gevolgd in zowel Kiev als Nederland en voldoet aan alle strenge hygiëneregels met een vergunning van de GGD. Haar perfectionisme is zichtbaar in de uitstraling van haar salon en haar ondernemende karakter heeft haar in deze richting gedreven. Angelina wil zich blijven ontwikkelen en zal altijd de nieuwste technieken toepassen in haar schoonheidssalon. Ze biedt verschillende behandelingen aan, zoals permanente make-up, manicure, shellac en verschillende soorten massages. Klanten kunnen meer informatie vinden op haar website.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Angelina verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Angelina of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Angelina? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Angelina het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Schoonheidssalon Angelina reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Angelina

Bezoekers bekeken ook