Schenkerij Wattez (Aveleijn)

Schenkerij Wattez (Aveleijn) is een Restaurant gelegen aan Roessinghsbleekweg 20 in Enschede.

Meer informatie over Schenkerij Wattez (Aveleijn) in Enschede

Schenkerij Wattez is een restaurant gelegen in het prachtige van Heek park in Enschede. Ze staan bekend om hun heerlijke appeltaart en lunchgerechten. Je kunt er genieten van een kopje thee of koffie terwijl je omringd bent door groen. Het restaurant is een initiatief van Aveleijn, een organisatie die mensen met een beperking of lage sociale redzaamheid ondersteunt in Twente. Als je contact wilt opnemen, kun je naar Roessinghsbleek weg 20 in Enschede gaan of bellen naar 053 4344511 of mailen naar wattez@aveleijn.nl. Het restaurant is gesloten op maandag, maar op dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10:00 tot 16:30 uur. In het weekend is het op zaterdag geopend van 10:00 tot 16:30 uur en op zondag van 12:00 tot 16:30 uur. Je kunt Schenkerij Wattez volgen via hun social media kanalen.

Wil je weten wat Schenkerij Wattez (Aveleijn) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schenkerij Wattez (Aveleijn) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schenkerij Wattez (Aveleijn)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schenkerij Wattez (Aveleijn) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Schenkerij Wattez (Aveleijn) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schenkerij Wattez (Aveleijn)

Bezoekers bekeken ook