Schaakvereniging Lonneker

Schaakvereniging Lonneker is een Sportcomplex gelegen aan Spölminkkamp 45 in Enschede.

Meer informatie over Schaakvereniging Lonneker in Enschede

SV Lonneker is een schaakclub in Enschede en wordt beschouwd als de gezelligste schaakvereniging van Twente. Op de website van de club is onder andere informatie te vinden over de bekerloting voor het seizoen 2023-2024. Ook is er een verslag te lezen over een wedstrijd waarin het eerste team van Lonneker het opnam tegen De Elster Toren 1 in de SOS competitie. Daarnaast zijn er uitslagen en standen te vinden van zowel de interne competitie voor senioren als de interne competitie van 6 oktober 2023. Jokim heeft bij zijn debuut in de hoofdklasse SOS de eerste overwinning voor Lonneker behaald. Het laatste nieuws en een archief van oudere berichten zijn ook beschikbaar op de website van SV Lonneker.

Wil je weten wat Schaakvereniging Lonneker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schaakvereniging Lonneker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schaakvereniging Lonneker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schaakvereniging Lonneker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Schaakvereniging Lonneker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schaakvereniging Lonneker

Bezoekers bekeken ook