Savr

Savr is een Softwarebedrijf gelegen aan De Hems 10 in Enschede.

Meer informatie over Savr in Enschede

SAVR is een platform waarmee je klanten kunt trainen en opleiden in virtual reality. Met realistische scenario's kun je efficiënter trainen en de BHV-training verbeteren. Als trainer kun je realtime meekijken door de ogen van de cursist en zo realistisch trainen. Het is mogelijk om op locatie bij de klant te trainen met virtual reality, waarbij grote groepen tegelijk getraind kunnen worden. Dit bespaart tot wel 100% op materialen, omdat alles virtueel is. Je kunt tot twintig mensen tegelijk trainen en effectiever grotere groepen trainen. Daarnaast zijn er verschillende modules en scenario's beschikbaar. Om gebruik te maken van SAVR is een minimale afname van 6 gebruikers vereist en is de hardware inbegrepen. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar voor beginners, gevorderden en experts. Om te starten met SAVR kun je een gratis demo boeken via de website en een introductietraining volgen. Na deze stappen ben je klaar om virtual reality toe te passen bij jouw klanten.

Wil je weten wat Savr verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Savr of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Savr? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Savr het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Savr reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Savr

Bezoekers bekeken ook