Sapori e Ricordi

Sapori e Ricordi is een Italiaans restaurant gelegen aan Haverstraatpassage 21 in Enschede.

Meer informatie over Sapori e Ricordi in Enschede

Reserveringen kunnen alleen telefonisch worden gemaakt van dinsdag tot en met zaterdag tussen 15:00 uur en 22:00 uur. Het restaurant, genaamd Sapori e Ricordi, is een Italiaanse trattoria in het centrum van Enschede. Het wordt gerund door Rosa en haar dochters Dominique en Irene. Rosa kookt traditionele gerechten uit haar streek en voegt daar regelmatig nieuwe ideeën aan toe. Het motto van het restaurant is "Less is More", wat betekent dat ze eenvoudige gerechten serveren die vers en puur zijn. Ze bieden ook opties voor mensen met allergieën of beperkingen, maar het is aan te raden om vooraf telefonisch contact op te nemen. Het restaurant bestaat uit drie gezellige etages en is rolstoeltoegankelijk. De tweede etage kan worden gehuurd voor speciale feestjes. De trattoria kookt regionale gerechten uit Apuglie, in de hak van Italië, en heeft geen gedrukte menukaart. De sfeer is huiselijk en informeel. Het restaurant is gesloten op maandag en zondag, en op de andere dagen geopend van 17:30 tot 22:00 uur.

Wil je weten wat Sapori e Ricordi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sapori e Ricordi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sapori e Ricordi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sapori e Ricordi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Sapori e Ricordi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sapori e Ricordi

Bezoekers bekeken ook