Sam Sam

Sam Sam is een Restaurant gelegen aan Oude Markt 15 in Enschede.

Meer informatie over Sam Sam in Enschede

Welkom bij Sam Sam, de plek waar Enschede elkaar ontmoet en waar we samen genieten. Of je nu komt voor een kop koffie, lunch, diner of vergadering, je bent altijd welkom en wij doen er alles aan om je lekker te laten voelen. Ons motto is genieten, of je dat nu alleen doet, met vrienden of met familie. We hebben een uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils en er is genoeg plek voor jou alleen, maar ook voor je vrienden en familie. En als je kinderen hebt, geen probleem! We hebben een leuke kinderhoek en een speciale kinderkaart. Je kunt je bezoek aan ons zelfs uitbreiden met een leuke film of theatervoorstelling bij Concordia. Het aanbod daar is divers en elke keer weer anders, net als een prachtige tentoonstelling of expositie die je kunt bezoeken. Kom naar Sam Sam en beleef het samen met ons!

Wil je weten wat Sam Sam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sam Sam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sam Sam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sam Sam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Sam Sam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sam Sam

Bezoekers bekeken ook