Salon138

Salon138 is een Kapper gelegen aan Minkmaatstraat 138 in Enschede.

Meer informatie over Salon138 in Enschede

In onze salon in Enschede verwelkomen wij jou graag voor een nieuwe look. Ons team bestaat uit Koen, Romy en Mirjam, die staan voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en advies op maat. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haarkleuringen en styling, zodat we je kunnen voorzien van de nieuwste haartrends. Daarnaast bieden we ook make-up services aan. Bij ons kun je gratis parkeren en werken we op afspraak, zodat we alle tijd voor je hebben. We bieden een snelle service op vakkundig hoog niveau. Neem een kijkje op onze website om ons werk te bekijken. ©2021 Salon 138 | SEO, Design by Bulldata.

Wil je weten wat Salon138 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon138 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon138? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon138 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Salon138 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon138

Bezoekers bekeken ook