Salon Van Top Tot Teen

Salon Van Top Tot Teen is een Nagelstudio gelegen aan Achterhofweg 48 in Enschede.

Meer informatie over Salon Van Top Tot Teen in Enschede

Salon van Top Tot Teen is een kapsalon, medisch pedicure salon en schoonheidsbehandelingen in één. Ze bieden persoonlijke behandelingen voor zowel mannen als vrouwen. Op hun website vind je informatie over verschillende behandelingen, zoals Extenso Professionele huidverzorging, ProVoet en Malima. Daarnaast is er een nieuwssectie waarin wordt benadrukt om goed voor jezelf te zorgen en gezond te blijven. Het goede nieuws is dat ze weer geopend zijn, maar ze volgen wel de richtlijnen van het RIVM. Als je de afgelopen 24 uur of op dit moment milde klachten hebt zoals neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts, wordt gevraagd om niet naar de salon te komen. Daarnaast wordt genoemd dat ze vanaf oktober met malima skin care werken.

Wil je weten wat Salon Van Top Tot Teen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Van Top Tot Teen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Van Top Tot Teen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Van Top Tot Teen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Salon Van Top Tot Teen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Van Top Tot Teen

Bezoekers bekeken ook