Salon Gerard

Salon Gerard is een Kapper gelegen aan Padangstraat 66 in Enschede.

Meer informatie over Salon Gerard in Enschede

Hairteam Gerard is een bekende kapsalon in Enschede die al sinds 1938 bestaat. Ze staan bekend om hun goede service, kwaliteitsproducten en gezellige sfeer. Je kunt bij hen terecht voor verschillende diensten, zoals het kleuren van je haar, bruidskapsels en haarverzorging. Ze bieden ook de mogelijkheid om een kappersbon of giftcard te bestellen. Daarnaast werken ze op afspraak en kun je makkelijk online een afspraak maken. Volg Hairteam Gerard ook op social media om op de hoogte te blijven van hun activiteiten.

Wil je weten wat Salon Gerard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Gerard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Gerard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Gerard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Salon Gerard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Gerard

Bezoekers bekeken ook