Salon Elegance

Salon Elegance is een Schoonheidssalon gelegen aan Drentestraat 8 in Enschede.

Meer informatie over Salon Elegance in Enschede

Bij schoonheidssalon Elegance in Enschede ben je in goede handen bij Eugeniek van het Hul, een ervaren schoonheidsspecialiste en visagiste. Ze biedt een breed scala aan behandelingen, zoals manicure, pedicure en permanente make-up. In 1995 opende ze haar eigen salon, waar haar cliënten kunnen genieten van persoonlijke aandacht en ontspanning. De openingstijden van de salon zijn zeer flexibel, waardoor er altijd wel een plekje in je agenda te vinden is. Daarnaast biedt Salon Elegance ook nachtcrèmes aan, zoals de Oxy Therapy en Pepha Tight van Lanèche, die belangrijk zijn voor een goede huidverzorging. Kortom, bij schoonheidssalon Elegance kun je rekenen op professionaliteit, kwaliteit en gezelligheid.

Wil je weten wat Salon Elegance verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Elegance of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Elegance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Elegance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Salon Elegance reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Elegance

Bezoekers bekeken ook