Salon de Beauté Hetty van Gemert

Salon de Beauté Hetty van Gemert is een Schoonheidssalon gelegen aan Gronausestraat 135 in Enschede.

Meer informatie over Salon de Beauté Hetty van Gemert in Enschede

Schoonheidsspecialiste Hetty van Gemert is op 1 juni 1988 begonnen met Salon de Beauté. In februari 2007 heeft de salon een nieuwe locatie gekregen die voldoet aan moderne eisen. Hetty heeft in de loop der jaren een vaste klantenkring opgebouwd en streeft ernaar om geest en lichaam in balans te brengen. Naast schoonheidsbehandelingen geeft ze ook advies over inwendige verzorging met behulp van theeën, kruiden en oliën. Elke klant krijgt een individuele benadering, omdat iedereen uniek is en een eigen behandeling nodig heeft voor een gezonde huid. Hetty werkt alleen met natuurlijke producten van gerenommeerde merken zoals Dermalogica, Société Provençale d'Aromatherapie en Dr. Grandel. Samen met de klant wordt er een behandelplan opgesteld voor thuis om goede resultaten te behalen.

Wil je weten wat Salon de Beauté Hetty van Gemert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon de Beauté Hetty van Gemert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon de Beauté Hetty van Gemert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon de Beauté Hetty van Gemert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Salon de Beauté Hetty van Gemert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon de Beauté Hetty van Gemert

Bezoekers bekeken ook