Salih's Barbershop

Salih's Barbershop is een Kapper gelegen aan Wieringermeerstraat 27 in Enschede.

Meer informatie over Salih's Barbershop in Enschede

Bij Salih's barbershop kun je terecht voor verschillende behandelingen, zoals knippen, knippen met baard en baard trimmen. Het team van Salih's barbershop staat klaar om je te helpen tijdens de openingstijden. Helaas zijn er nog geen klantbeoordelingen, maar je kunt wel de app downloaden om afspraken te beheren en meldingen te ontvangen. Let op: er is een waarschuwing dat je zeker moet zijn voordat je een afspraak verwijdert. Er is ook een melding van een fout die is opgetreden.

Wil je weten wat Salih's Barbershop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salih's Barbershop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salih's Barbershop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salih's Barbershop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Salih's Barbershop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salih’s Barbershop

Bezoekers bekeken ook