Saleshelden B.V.

Saleshelden B.V. is een Marketingconsultant gelegen aan Kuipersdijk 6 in Enschede.

Meer informatie over Saleshelden B.V. in Enschede

Bij Saleshelden geloven we dat sales gaat over het leggen van connecties en het creëren van nieuwe kansen voor onze klanten. We zijn gepassioneerd en gedreven in ons werk en streven ernaar om de verwachte resultaten te overtreffen. We zien onze klanten als langdurige partners en streven naar een connectie die werkt voor beide partijen. Door middel van onderzoek en data vinden we de beste match en creëren we connecties die garant staan voor duurzaam succes. Onze focus ligt op account based sales, wat leidt tot meer gekwalificeerde leads en een hogere conversie. We zijn trots op de successen die we hebben geboekt met onze opdrachtgevers, zoals Doove, Tauw en Hoekman. Wil je meer weten over wie we zijn en wat we doen? Plan dan een meeting met ons en stel al je vragen aan Maurice Lok, onze accountmanager.

Wil je weten wat Saleshelden B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Saleshelden B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Saleshelden B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Saleshelden B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Saleshelden B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Saleshelden B.V.

Bezoekers bekeken ook