Saigon Vietnamese Specialiteiten

Saigon Vietnamese Specialiteiten is een Vietnamees restaurant gelegen aan Sterkerstraat 28 in Enschede.

Meer informatie over Saigon Vietnamese Specialiteiten in Enschede

Welkom op de bestelwebsite van loempias.nl! Scroll naar beneden om ons menu te bekijken en direct te bestellen. Onze klanten geven ons 5 sterren na 20 beoordelingen, dus bestel en ervaar het zelf! Meld u aan voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Bij elke besteding van €15,00 spaart u 1 punt en bij 5 punten krijgt u €5 korting. Download onze app voor Android om sneller en eenvoudiger te bestellen. Bekijk onze populairste gerechten en bestel direct. Helaas is de website van Saigon Streetfood op dit moment gesloten. We hebben een aanbieding voor 9 gebakken Saigon kiploempia's en extra saus. Daarnaast hebben we een menukaart met verschillende gerechten, zoals Saigon kiploempia, veganistische loempia's en verschillende snacks. We bieden ook diepvriesproducten en een assortiment frisdranken aan.

Wil je weten wat Saigon Vietnamese Specialiteiten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Saigon Vietnamese Specialiteiten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Saigon Vietnamese Specialiteiten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Saigon Vietnamese Specialiteiten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Saigon Vietnamese Specialiteiten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Saigon Vietnamese Specialiteiten

Bezoekers bekeken ook