RunX Twente

RunX Twente is een Hardloopwinkel gelegen aan Kuipersdijk 52 in Enschede.

Meer informatie over RunX Twente in Enschede

RunX Twente is een sportwinkel in Enschede, gerund door duursporters Ruud Vlutters en Harry Dijk. Ze bieden deskundig advies aan zowel beginnende als ervaren sporters en doen gratis loopanalyses bij de aankoop van schoenen. Ook kunnen klanten terecht voor vragen over hardlopen en trainingsopbouw. RunX Twente is gevestigd aan de Kuipersdijk 52 in Enschede en is telefonisch bereikbaar op 053-4345530. Ze hebben ook een Instagram-account waar je hen kunt volgen. Daarnaast organiseren ze verschillende evenementen, zoals een Asics Mindfulness Clinic en een WIN kalender waarbij je kans maakt op Salomon hardloopschoenen. RunX Twente is onderdeel van de Coöperatie RunX Holding U.A. en verkoopt merken zoals Asics, Brooks, Garmin en New Balance.

Wil je weten wat RunX Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RunX Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RunX Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RunX Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar RunX Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RunX Twente

Bezoekers bekeken ook