RunX Twente voorheen Runners World Enschede

RunX Twente voorheen Runners World Enschede is een Sportwinkel gelegen aan Kuipersdijk 52 in Enschede.

Meer informatie over RunX Twente voorheen Runners World Enschede in Enschede

RunX Twente is een sportwinkel gericht op zowel beginnende als ervaren sporters. De eigenaren van de winkel, Ruud Vlutters en Harry Dijk, zijn gepassioneerde duursporters en bieden deskundig advies op het gebied van hardlopen en training. Bij RunX Twente kun je zonder afspraak binnenlopen en ontvang je bij schoenaankopen een gratis loopanalyse, eventueel met podologisch advies. Naast schoenadvies zijn er ook andere diensten beschikbaar, waar wel kosten aan verbonden zijn. Het team van RunX Twente bestaat uit Harry en Ruud, die beide veel kennis hebben op het gebied van hardlopen. Je kunt contact opnemen via WhatsApp of telefonisch. De winkel is gevestigd aan de Kuipersdijk 52 in Enschede. Op de website is meer informatie te vinden over openingstijden, het team, klantbeoordelingen en nieuws en updates. RunX Twente biedt een breed assortiment aan merken, waaronder Asics, Brooks, Craft, Garmin en New Balance.

Wil je weten wat RunX Twente voorheen Runners World Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RunX Twente voorheen Runners World Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RunX Twente voorheen Runners World Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RunX Twente voorheen Runners World Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar RunX Twente voorheen Runners World Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RunX Twente voorheen Runners World Enschede

Bezoekers bekeken ook