Roti Corner Enschede

Roti Corner Enschede is een Afhaalrestaurant gelegen aan Kuipersdijk 168 in Enschede.

Meer informatie over Roti Corner Enschede in Enschede

Bij De Roti Corner kun je gemakkelijk en snel online eten bestellen. Na iedere bestelling kun je aan het rad draaien en maak je kans op mooie prijzen. Daarnaast verloot Foodticket iedere 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling te laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Als je liever wilt afhalen, kun je ook eenvoudig en snel bestellen via de website. Ook dan kun je direct online betalen. De locatie van De Roti Corner is op de Kuipersdijk 168 in Enschede. Helaas zijn er wel wat negatieve beoordelingen over de kwaliteit van het eten.

Wil je weten wat Roti Corner Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roti Corner Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roti Corner Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roti Corner Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Roti Corner Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roti Corner Enschede

Bezoekers bekeken ook